0844 30 1111

Zorg en begeleiding op maat....

De Centrale ZorgGroep levert zorg op maat voor de aangesloten cliënten en levert tevens systeem ondersteuning. De jarenlange ervaring zorgt voor professionele hulp aan gezinnen met problemen op uiteenlopende vlakken.

Ondersteuning voor jeugd en jong volwassen cliënten

De Centrale ZorgGroep is gespecialiseerd in de ondersteuning voor Jeugd en Jong Volwassenen. We staan bekend om onze begeleiding in complexe zorgvragen.

Wij leveren Ambulante Zorg voor het hele gezin

De Centrale ZorgGroep levert sedert 2010 ook ambulante zorg en begeleiding ondersteuning waarbij wij binnen het gezin samen met u werken om de situatie te verbeteren.

Behandeling

Informatie over behandeling.

Lees verder

CZG SPORT EN BEWEGING

In beweging bij de Centrale Zorggroep.

Lees verder

Laatste nieuws

Al het nieuws over de Centrale Zorggroep.

Lees verder

CZG SPORT EN BEWEGING

Vanaf 1 april 2017 heeft de Centrale Zorggroep zijn eigen sport en bewegingscentrum. Dit centrum is gevestigd aan de Sterrelaan te Bergen op zoom. In dit sportcentrum bieden wij de mogelijkheid om individueel een sportprogramma aan te bieden aan onze cliënten. Er bestaat een mogelijkheid tot één op één begeleiding met een sportcoach. Op deze manier kunnen cliënten in een rustige en overzichtelijke ruimte sporten. De sportruimte beschikt over een volledig ingerichte ruimte met professioneel sportapparatuur. Het aanbod kan worden aangepast aan het sportniveau van de cliënt.