0844 30 1111

Zorg en begeleiding op maat....

De Centrale ZorgGroep levert zorg op maat voor de aangesloten cliënten en levert tevens systeem ondersteuning. De jarenlange ervaring zorgt voor professionele hulp aan gezinnen met problemen op uiteenlopende vlakken.

Ondersteuning voor jeugd en jong volwassen cliënten

De Centrale ZorgGroep is gespecialiseerd in de ondersteuning voor Jeugd en Jong Volwassenen. We staan bekend om onze begeleiding in complexe zorgvragen.

Wij leveren Ambulante Zorg voor het hele gezin

De Centrale ZorgGroep levert sedert 2010 ook ambulante zorg en begeleiding ondersteuning waarbij wij binnen het gezin samen met u werken om de situatie te verbeteren.

Behandeling

Informatie over behandeling.

Lees verder

CZG SPORT EN BEWEGING

In beweging bij de Centrale Zorggroep.

Lees verder

Laatste nieuws

Al het nieuws over de Centrale Zorggroep.

Lees verder

Behandeling

Vanaf 1 juli 2017 wordt er binnen onze instelling ook behandeling geboden. De Centrale Zorggroep heeft een multidisciplinair team waaronder een betrokken psychiater, psycholoog, orthopedagoge en een ervaren team met pedagogisch medewerkers. Tijdens intakegesprekken kan worden besproken welke behandeling er voor een cliënt meest geschikt wordt geacht. Tevens is er de mogelijkheid een behandeling te combineren met een 24 uurs-woonplek voor deze cliënt. Ook bieden wij de mogelijkheid tot systeemtherapie.