0844 30 1111

Corona-maatregelen

We staan voor de grote opgave om cliënten, medewerkers en anderen zo optimaal mogelijk te beschermen tegen een besmetting met het coronavirus.
Hierop hebben wij het volgende besluit genomen:

Alle bezoeken naar en van CZG (betreffende alle locaties) zijn met ingang van 8 maart 2020, tot nadere berichtgeving, NIET toegestaan. Dit geldt voor alle cliënten. Zowel voor familie, verwanten als vrienden.
Wij realiseren ons dat de maatregel veel impact heeft. Dit is nu echter strikt noodzakelijk ter bescherming van alle cliënten, verblijvend binnen onze voorzieningen, hun contacten en onze medewerkers.

Zorg Aanbod en mogelijkheden

De Centrale Zorggroep biedt zorg en behandeling aan jongeren tot en met 23 jaar binnen uiteenlopende doelgroepen. Wij zijn gespecialiseerd in autisme en moeilijk verstaanbaar gedrag. Ons enthousiaste en professionele team staat klaar voor jongeren die opzoek zijn naar een plek waar zij zich veilig voelen en de mogelijkheid krijgen om zich te ontwikkelen. Samen gaan we kijken naar de mogelijkheden op korte termijn maar ook voor de toekomst. Op de website vindt u verdere informatie over onze organisatie. Natuurlijk kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor extra informatie en om de eventuele mogelijkheden voor uw hulpvraag te bespreken. Een zeer ervaren groep medewerkers met een specialisme op het gebied van autisme en gedragsproblematiek biedt ondersteuning en expertise aan intramurale zorginstellingen. Zorg op maat kreeg een prominentere rol waardoor de Centrale Zorggroep besloot gerichtere zorg te gaan bieden aan de doelgroep jongeren tot en met 23 jaar. De Centrale Zorggroep ontwikkelde zich tot een landelijk succes waardoor het in 2011 mogelijk werd om door de gehele regio Brabant Ambulante zorg te kunnen leveren. In april 2015 heeft de Centrale Zorggroep zijn eigen gespecialiseerde dagbesteding groepen ontwikkeld, SIDC- Special Intervention Day Care.

De Centrale Zorggroep is een meedenkend, betrokken, flexibel en professioneel zorgbureau waardoor er op een juiste manier ondersteuning kan worden geboden op de hulpvraag. Wij ondersteunen niet alleen de cliënt maar ook zijn omgeving. Tevens is het bij de Centrale Zorggroep mogelijk om een combinatie van zorg te ontvangen, zowel ambulante zorg als dagbesteding. 

Wegens grote vraag en positieve ontwikkeling heeft de Centrale Zorggroep per 1 April 2016 zijn eerste begeleid wonen project geopend in Bergen op Zoom!