0844 30 1111

Corona-maatregelen

We staan voor de grote opgave om cliënten, medewerkers en anderen zo optimaal mogelijk te beschermen tegen een besmetting met het coronavirus.
Hierop hebben wij het volgende besluit genomen:

Alle bezoeken naar en van CZG (betreffende alle locaties) zijn met ingang van 8 maart 2020, tot nadere berichtgeving, NIET toegestaan. Dit geldt voor alle cliënten. Zowel voor familie, verwanten als vrienden.
Wij realiseren ons dat de maatregel veel impact heeft. Dit is nu echter strikt noodzakelijk ter bescherming van alle cliënten, verblijvend binnen onze voorzieningen, hun contacten en onze medewerkers.

Dag training Centrum

Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van begeleiding en ondersteuning aan cliënten met autisme en moeilijk verstaanbaar gedrag binnen uiteenlopende doelgroepen.

Tijdens de activiteiten werken medewerkers van de Centrale Zorggroep met de cliënt aan de ontwikkeling van zijn/haar wensen en talenten. Dit kan zowel in groepsverband of op individuele basis. In april 2015 heeft de Centrale Zorggroep zijn eerste Dag Traning Centrum (DTC) in Bergen op Zoom geopend.

Voor wie is het DTC?

- Je loopt vast in je maatschappelijk functioneren (bijvoorbeeld op school, in het netwerk of in je sociale contacten)

- Je zoekt hulp in het organiseren van je leven, bijvoorbeeld dagindeling, financiële zaken of sociale contacten.

- Je wilt beter leren omgaan met psychiatrische problemen.

Je bent opzoek naar een passende DagTrainingCentrum en wil je meer informatie?  Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Openingstijden dagbesteding: Maandag t/m vrijdag van 08:00 - 17:00