De Centrale Zorggroep biedt zorg en behandeling aan jongeren tot en met 23 jaar binnen uiteenlopende problematieken. Ons enthousiaste en professionele team staat klaar voor jongeren die op zoek zijn naar een plek waar zij zich veilig voelen en de mogelijkheid krijgen om zich te ontwikkelen. Samen gaan we kijken naar de mogelijkheden op korte termijn maar ook voor de toekomst.

De Centrale Zorggroep is een meedenkend, betrokken, flexibel en professionele zorgaanbieder die zorg op maat biedt. Wij ondersteunen niet alleen de cliënt maar ook zijn omgeving.

Centrale Zorggroep
De Centrale Zorggroep is, na de decentralisatie in 2015, uitgebreid en bestaat uit verschillende woonvoorzieningen, waar passende begeleiding wordt geboden. De Centrale Zorggroep kent een aantal locaties waar onze jongeren zich kunnen ontwikkelen.

Iedere locatie heeft een eigen karakter waarbinnen opvoeding en ontwikkeling centraal staan. De Centrale Zorggroep onderscheidt zich door maatwerk te bieden aan cliënten. Daarbij hecht de Centrale Zorggroep veel waarde aan een constructieve en effectieve samenwerking met andere instanties en/of zorgaanbieders.

Voor wie?
De Centrale Zorggroep biedt (woon-) begeleiding aan jongeren in de leeftijd van 8 tot 23 jaar met moeilijk verstaanbaar gedrag, psychiatrische en/of psychosociale problemen. De Centrale Zorggroep helpt jongeren die intensieve ondersteuning en begeleiding nodig hebben in verschillende leefgebieden. Samen met woonbegeleiders en/of ambulant begeleiders werken jongeren aan zichzelf en worden zij zich bewust van hun eigen krachten en aandachtsgebieden.

Om gebruik te maken van de diensten van de Centrale Zorggroep is een verwijzende instantie noodzakelijk. Hierover is meer informatie te vinden onder de aanmeldpagina.